Сватбени шоколадови подаръци

сватбени кутии Svilen Dimchevskiсватбени бонбони

Настъпва сезона на сватбите. За вашия най-щастлив ден, ние ще направим незабравими сватбени шоколадови подаръци, които ще останат като сладък шоколадов спомен на вашите гости за сватбата ви. Имаме много шоколадови идеи, които с радост ще споделим с вас. Ще ви помогнем да реализирате това, което си представяте.

book weddorange box

Шоколадът на Ателие за ръчни шоколади Perfetta – това е луксозна изненада в елегантна кутийка. Като стилен подарък, кутийките могат да бъдат в предпочитан от вас цвят – цвета на вашата сватба, да съдържат посочен от вас брой от разнообразните форми и вкусове на ръчните шоколадови бонбони на Ателие Perfetta или по наше предложение да ни се доверите в избора на шоколад. Нашето специално предложение към вас е възможността да ви изработим уникален сватбен подарък с ръчно изписани с шоколад инициалите на булката и младоженеца върху всеки един от бонбоните, както и всяка кутийка да има вашето послание към получателите на тези сладки изкушения.

Сватбени кутии с квадратни шоколадови бонбониСватбена покана

Може да ни се доверите напълно, тъй като опита, който имаме в ръчно изработване на сватбени шоколадови подаръци е от години назад (от 2005, ако трябва да сме по-точни). Имали сме различни интересни и понякога предизвикателни поръчки, от които всяка една ни е носела истинско удоволетворение и удоволствие от съпричастността ни към вашия най-щастлив ден. Шоколада и любовта, вървейки заедно ръка за ръка са подходящо описание за пожеланията ни към всичките младоженци, които сме имали удоволствието да бъдат наши клиенти.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAшоколадова сватба скулптура

Няма да ви разочароваме, дори ако сте само гост на събитието. Можем да предложим много и различни подаръци, които със стилната си визия и елегантни гастрономични вкусове да оставят без дъх получателите им.

wellcome box

Изящните сватбени подаръци на Ателие Perfetta могат да бъдат изцяло плод на Вашето въображение или да се възползавате от нашите предложения. С ръчно изписани инициали върху бонбони във формата на красиви шоколадови сърца или персонализирани шоколади, поставени в специално изработена опаковка бихме могли да бъдем съпричастни в незабравимото усещане и очарование на Вашият ден!two hearts rings

Може да направите вашата поръчка много лесно. Опишете ни в имейл как искате да изглеждат вашите сватбени шоколади или се свържете с нас по телефона и ние ще ви консултираме професионално.

Tags: , , , ,

Коментарите не са разрешени.