Великденски подаръци от шоколад

Корпоративни великденски подаръци

Подготовката за Великден започна в ателие за ръчни шоколади Perfetta. Приготвяме не само фигури от шоколад за корпоративни клиенти, но и шоколадови бонбони във форми на великденска тематика.

Корпоративни великденски подаръци

Шоколадовите фигури са тематично обвързани с наближаващия празник – яйца или зайци, които са ръчно изработени от шоколад, чието какаово съдържание дава богати вкусови вариации. Така например шоколад, направен от какао от Мадагаскар, добивано от сингъл орижин какаови зърна с произход от региона Самбирано в Североизточен Мадагаскар с много приятен вкус с балансирана киселинност, приятна горчивина и сладост, силен и ароматен послевкус. Нашите клиенти могат да се насладят също така и на богата гама от тъмни шоколади, притежаващи изключителен аромат и вкус. Ръчно изработваме с много внимание към всеки детайл различните фигури. Процеса е бавен, тъй като се изисква търпение и е деликатна, защото шоколада е специфичен материал.

Великденски корпоративни подаръци от шоколад

След това се декорират с различни техники според изискванията на клиента. В ателието изработваме и фирмени великденски подаръци, които персонализираме  с бранда в самия шоколада, така че рекламното послание да достигне до всички клиенти. Така всеки великденски корпоративен подарък е уникален.

Уникално шоколадово яйце

Естествено, предизвикателства в изработване на една-единствена фигурка от шоколад също не липсват. Често желанията на нашите клиенти са нестандартни и много интересни.

За нас остава насладата от радостта и щастието, което предизвикват нашите великденски подаръци в получателите им.

Tags: , , , ,

Коментарите не са разрешени.